Contacteer onsmode_edit
Home  /  Solutions  /   Bank connectivity

Direct toegang tot uw rekeningen @ EPBF

EPBF biedt verschillende mogelijkheden aan:

  • Isabel:
    Isabel is een hoog beveiligde, web based multi bancaire applicatie die u toelaat om uw rekeningen te beheren en transacties te initiëren. De veiligheidsmaatregelen voldoen aan de strikte veiligheidsnormen van de industrie. Isabel is ook een van de meest kosten efficiënte oplossingen op de Europese markt en is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Nederlands. Het systeem is toegankelijk voor verschillende gebruikers en ondertekenaars.
  • Swifnet:
    Swiftnet is een bank onafhankelijke manier om toegang te krijgen tot uw rekeninginformatie en betalingen te initiëren bij uw verschillende banken. Swiftnet kan geïntegreerd worden in bijna alle ERP systemen en voldoet aan de strikte veiligheidsnormen van de industrie. EPBF biedt een connectie via MA-CUG (Member Administrated Closed User Group) en SCORE (Standardised CORporate Environment) en de bestanden kunnen uitgewisseld worden door gebruik te maken van FIN of FILEACT. EPBF ondersteunt ook het elektronisch ondertekenen van bestanden via 3SKey.
  • EBICS:
    EPBF biedt haar klanten de mogelijkheid om te communiceren via het TCP/IP Protocol door haar EBICS TS server ter beschikking te stellen. Met een EBICS verbinding zal u betalingsbestanden kunnen doorsturen en reporting bestanden kunnen ontvangen. EBICS TS biedt u ook de mogelijkheid om betalingsbestanden te ondertekenen en garandeert hierdoor dat enkel bestanden die getekend werden door geautoriseerde personen uitgevoerd worden.

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met uw Sales vertegenwoordiger.